Welkom bij Griekse traiterie Mitsos!

Wegens vakantie gesloten van zaterdag 29 juli t/m dinsdag 5 september 2017. Vanaf woensdag 6 september bent u weer van harte welkom.

In onze gezellige traiterie aan de Tweede Hugo de Grootstraat 25 kunt u terecht  voor een uitgebreid assortiment aan Griekse lekkernijen en producten.

Veel van die producten importeren we zelf en duiden wij aan met “van Kreta”. Producten als olijfolie, olijven, kazen en wijnen kopen wij direct bij de producenten op Kreta. Ook hebben we heerlijke limonadesiropen, geconfijt fruit en confitures gemaakt van rijp fruit uit de regio Chania op West-Kreta. Producten “van Kreta” zijn door ons met zorg en liefde uitgekozen.

Alle  gerechten in onze 6 meter lange koelvitrine komen uit eigen keuken. U bent altijd welkom daar een kijkje te nemen. Meestal staan er verse gerechten af te koelen. Alles kan warm en/of koud worden meegenomen. Of (indien plaats beschikbaar) gezellig bij ons worden genuttigd.

A la minute maken wij pita Gyros, pitabrood gevuld met (naar keuze) varkensvlees, kip, gehakt of vegetarische vulling. Lekker met tzatztiki erop. Ook koud mee te nemen om thuis te bakken. Vraag dan om een “bouwpakket”!

Graag verzorgen wij de catering voor uw speciale gelegenheden. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en uw wensen. Kom eens langs voor verdere informatie of stuur ons een email op info@mitsos.nl. Bent u op zoek naar een speciaal gerecht? Laat ons dat dan weten. Wellicht brengt het Kiri op ’n idee.

Tot ziens in onze Griekse traiterie! Of kijk op onze Facebook pagina voor meer nieuws en foto’s.

traiterymitsos028